VEGGLIFJELL/DALSETKOLLEN

Hyttetomtene på Dalsetkollen er store, med flott utsikt over norsk natur. Hver tomt har sin egen parkeringsplass med god størrelse, og veiene blir brøytet om vinteren. Det er også opplegg for fiber, samt at det er strøm på alle hytter og renovasjon som vann og avløp. Butikker som joker og Coop ligger kort kjøretur unna hyttefeltet. Om du kommer fra Oslo, Kongsberg eller Larvik er ikke turen lang for en hytteopplevelse.

VINTER
Om vinteren er Dalsetkollen et bra sted å ha hytte, med kort vei til skiløyper på Veggli som strekker seg hele 8 mil igjennom det flotte landskapet. Det er også skitrekk på Vegglifjell og planlagt skiarene. Alt er lagt til rette for en flott vinter på hytte som både store og små kan nyte. Det er også mulighet for å besøke Veggli Fjellstue.

VÅR/SOMMER/HØST
Vår, sommer og høst er også flotte på Dalsetkollen. Tomtene ligger midt oppi flott natur med gode turstier, sykkelstier, molteterreng, fiske og det flotte fjellet Eidsfjelltoppen som ligger 1333 moh. Tenk å ha hytte midt i et naturreservat.

 

Se tomtekart lenger ned for hvilke hyttemodeller og tomter vi bygger på. Ta gjerne kontakt om du ønsker mer informasjon!

 
Avstander_Dalsetkollen_2018.png
 
 

TOMTEKART DALSETKOLLEN

Tomtekart_okt_2019_nettside.png