UVDAL/VASSTULAN

På Uvdals tak ligger Vasstulan 1100. Som navnet tilsier 1100 meter over havet, eller “1100 meter over hverdagen” som vi liker å si. Vasstulan 1100 er trolig Norges høyeste beliggende hyttefelt med tilgjengelige nye tomter. Her er du på fjellet.


Under "salg hytter" ser du hvilke hyttemodeller som kan bygges på de ulike tomtene. Noen hytter er igangsatt, mens andre selges på prospekt, og kan bygges fortløpende. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker mer informasjon!

 
 

VASSTULAN 1100

Naturperlene ligger på rekke og rad rett utenfor veggen. Kun en liten spasertur unna, kommer du til Djupegrønuten på hele 1206 moh. Her er det en majestetisk utsikt. Man ser stort sett hele Hardangervidda med Hallingskarvet den ene veien og Gaustadtoppen den andre.

Skiløypene starter ved Vasstulan 1100. Uvdal skisenter sklir du ned til. Sommerstid tar du på fjellskoa dine, og går rett ut i eventyret. Her er det også kort vei til Geilo, Langedrag, Dagaliopplevelser og masse annet gøy.

Dette lille “paradiset” har tilgjengelige hytter, leiligheter og tomter for salg i mange størrelser. Her er det tilgang på høyhastighets fiberkabel, det er kommunalt vann og avløp. Selvsagt vei helt frem til døren. Om du ønsker, er det her mulighet for å bygge garasje med leilighet over, i tillegg til 2 hytter på tomtene. Like ved hyttene ligger Vasstulan 1100 kafe. Her kan man få bevertning av alle slag. Les om fjellkafeen lenger ned på siden.

 

VASSTULAN 1100 FJELLKAFE

Her serverer hyggelig betjening, mat og drikke til sultne og tørste fjellfolk, i trivelige nyoppussede lokaler. Ta lunsjen på Vasstulan 1100, nyt utsikten og peiskosen før du glir tilbake til hytta.

I kafeen får du tradisjonelle retter der mye er hjemmelaget. Menyen varieres etter årstid, og vi vil gjerne at maten passer til omgivelsene. Pannestekt ørret i rømmesaus, servert med flatbrød fra Uvdalsleiven eller husets rømmegrøt med spekemat fra Nabokjerringan er svært populært. Men etter en langhelg i fjellet er det ofte husets kjøttkaker med kålstuing, tyttebær og poteter som står øverst på manges liste. Nyt utsikten og peiskosen før du glir tilbake til hytta.

For mer informasjon, se deres facebookside.